Kurirska služba

Morate da registrujete auto, a nemate vremena ili niste u situaciji da napuštate radno mesto.
Nema problema! Mi smo tu za vas. Registracija vozila i tehnički pregledi Sunce imaju sopstvenu kurirsku službu posebno namenjenu pravnim licima za registraciju vozila njihove kompanije.

Brzo i lako do registracije vozila i tehnički pregled za pravna lica uz kurirsku službu Sunce registracija vozila i tehnički pregled

Ako vodite firmu koja ima veliki vozni park, onda znate koliko je vremena potrebno da se sva vozila registruju. Na vašu sreću, postojimo mi i naša kurirska služba. Ona umesto vas obavlja svu administraciju. Kurirska služba dolazi na vašu adresu, obavlja registraciju i vraća dokumentaciju ponovo na adresu firme. Svakoj firmi cilj je profit i da se ispoštuju rokovi u poslovanju. Zašto gubiti vreme na administraciju. Nema potrebe, jer smo vam mi na raspolaganju. Brzo i lako do registracije vozila i tehnički pregled za pravna lica uz kurirsku službu Sunce registracija vozila i tehnički pregled. Ova usluga posebno može biti interesantna prodavcima novih vozila.

U svakom poslovanju vreme predstavlja važan faktor. Pametno trošeći vreme doprinosimo razvoju firme, što je ključno za opstanak posla. Mi smo prepoznali potrebu današnjice da neko umesto nas samih obavi razne poslove. Čekanje na šalterima, birokratija i prikupljanje dokumentacije ume da poprilično zamori. Zato angažujte tim koji će obaviti sav posao umesto vas – našu kurirsku službu za pravna lica.

Kurirska služba za pravna lica

Kurirska služba za pravna lica je potreba svakog savremenog biznisa u 21. veku. Sve usluge će biti obavljene sa punom poverljivošću podataka klijenata.
Benefiti koje dobijate ovom uslugom su višestruki. Takse za pravna lica su potpuno iste kao i za fizička lica. Takođe kurirska služba može umesto vas da vodi evidenciju o vozilima u vašem voznom parku. Na taj način bićete obavešteni kad se približava vreme isteka registracije. Registracija za prava lica, kao i za fizička lica kreće tehničkim pregledom. Dokumentacija koja vam je potrebna je saobraćajna dozvola kopija APR obrasca, kao i ovlašćenje za našeg radnika overeno od strane vaše firme. Uplate za takse i osiguranje vrše se virmanski i to mi radimo umesto vas. Mi idemo u banku po potvrdu o izvršenim nalozima, koja je neophodna za registraciju, a vama izdajemo fakturu sa kompletnim troškovima registracije.

Nemojte biti u dilemi da li koristiti ovaj vid usluge. Ključ uspeha je da svako radi svoj posao i drži fokus na bitnim stvarima.

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").