Tehnički pregled

Tehnički pregled je obavezan za sva vozila pre registracije. Dakle na osnovu tehničkog pregleda se utvrđuje da li je vozilo tehnički ispravno da bi moglo da se uključi u saobraćaj. Naravno i kao da li vozilo ispunjava sve potrebne propise na osnovu kojih se može izvršiti njegova registracija.

Tehnički pregledi se obavljaju u skladu sa odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i propisan je pravilnikom.

Postoje tri vrste tehničih pregleda:
– redovni 
– vandredni
– kontrolni

Redovan tehnički pregled

Redovan pregled obavlja se na godinu dana i na šest meseci. Naravno, ukoliko je vozilo starije od 15 godina. Vozači koji poseduju novo vozilo redovan tehnički pregled obavljaju za dve godine. Redovan godišnji tehnički pregled vozila obavlja se do 30 dana pre podnošenja zahteva za registraciju vozila. Obavezan tehnički pregled vozila se obavlja u za to specijalizovanim servisima koji imaju dozvolu da obavljaju taj posao.

Vanredni tehnički pregled obavlja se nakon popravke i pre puštanja u saobraćaj vozila koja su u saobraćajnoj nezgodi ili na neki drugi način oštećena, kao i vozila koja su isključena iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti.

Kontrolni tehnički pregled vozila se obavlja na osnovu pismenog naloga nadležnog organa, koji je sastavni deo zapisnika o izvršenom tehničkom pregledu vozila.

Tehnički pregledi Sunce u Beogradu imaju 5 linija tehničkih pregleda. I nalazie se na tri na lokacije. Jedna na Novom Beogradu i dve na lokaciji u Zemunu. Tako da vrlo brzo, bez mnogo čekanja, možete obaviti pregled vozila i izvršiti kompletnu registraciju. Sve linije tehničkih pregleda su napravljene prema novom pravilniku MUP-a uz korišćenje najsavremenije opreme.

tehnički preged vozila

Izdavanje registracionih nalepnica

Pozovite nas:
Zemun:
011/37-39-555
Novi Beograd:
011/655-40-25

AMS Međunarodna dokumenta

Izdavanje međunarodne vozačke dozvole (MVD)

Izdavanje dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu (DTV)

Pomoć na putu

naši klijenti

Zadovoljni klijenti

Ukazali su nam svoje poverenje

Godine uspešnog poslovanja su doprinele tome da nam je veliki broj kompanija ukazao poverenje. Zahvaljujući našem profesionalnom radu i prvenstveno našim zaposlenim to poverenje smo osnažili i postaili temelje dugoročne saradnje.

Na 5 linija tehničkog pregleda i dve lokacije

Zemun i Novi Beograd Pogledajte gde se nalazimo

Tehnički pregledi „Sunce“ gde možete izvršiti i kompletnu registraciju Vašeg vozila, se nalaze na dve lokacije u gradu. Zemun i Novi Beograd sa ukupno 5 linija tehničkog pregleda omogućava Vam da kompletan postupak registracije vozila završite u što kraćem roku.

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").