Šlep služba

TEHNIČKI PREGLEDI Sunce pored registracije vozila i tehničkog pregleda svojim klijentima je obezbedila i uslugu šlep službe kao pomoć pri registraciji vozila.

Naša šlep služba posvećena je pružanju efikasne usluge prevoza. To znači služba za prevoz odnoso šlep vozila kojima je istekla registracija, kao i za vozila kupljena na auto placu. Dakle, za sva vozila za koje je potrebno uraditi tehnički pregled.

Šlep služba za vozila kojima je istekla registracija, kao i za vozila kupljena na auto placu

Izaberite Sunce tehnički pregled i registraciju vozila po Vašoj meri.

Vlasnik automobila ima legitimno pravo da odloži registraciju. Vozači često i koriste ovu mogućnost. Neko iz finansijskih razloga, neko jer mu auto nije potreban, neko usled nedostatka vremena.
Mnogi postavljaju pitanje da li sme da se vozi auto kome je istekla registracija. S druge strane, česta su i pitanja da li može neregistrovanim autom samo da se ode na tehnički pregled? Odgovor na oba pitanja je NE. Ukoliko bi vas zaustavila saobraćajna policija, a registracija je istekla u prekršaju ste, a kazne nisu male naročito za pravna lica. U slučaju da je registracija istekla više od 60 dana, po zakonu ste u obavezi da vratite tablice i saobraćajnu. MUP će vam izdati nove tablice i saobraćajnu, ali računajte da je ovo uz registraciju veliki dodatni trošak.

Koje je najbolje rešenje nakon isteka registracije?

Dakle, ne smete da vozite auto koji nije registrovan, a tehnički pregled morate da obavite da biste produžili registraciju. Kako doći do rešenja?Kontaktirajte nas… Probne tablice jesu rešenje, ali je ogromna procedura. Najbolji način da rešite problem je angažovanje šlep službe. Naša profesionalna šlep služba vas odvozi na tehnički pregled gde možete obaviti kompletnu proceduru produženja registracije. Šlep služba tehničkih pregleda Sunce ima vrhunski tim i najsavremeniju opremu. Tako je zagarantovano bezbedno šlepanje auta bez tablica. Pod šlepanjem se misli na prevoz automobila na kamionu.

Ovo je definitivno bolje rešenje i povoljnija varijata od probnih tablica. Pritom naša šlep služba dolazi do vas po auto. Znači nema odlaska prevozom, ne morate plaćati taksi i sl. Ovu uslugu šlep službe možete koristiti i prilikom kupovine auta. Naime, ako auto kupujete na ime kupca na auto placu možete angažovati našu službu za šlep i otići na tehnički pregled. Uverićete se da je šlep služba uvek isplativije, jednostavnije i efikasnije rešenje.

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").