Registracija do 6 rata DinaCard karticom 0% kamate

Registracija vozila na rate platnim karticama DinaCard poštanske štedionice. To je još jedna od mogućnosti plaćanja na rate, a bez dodatne kamate za registraciju vozila i tehnički pregled.

Registraciju vozila možete platiti DinaCard kreditnom karticom poštanske štedionice na 6 rata i 0% kamate.

DinaCard je kreditna kartica koja se može koristiti za podizanje gotovine na svim šalterima pošta i banaka. Takodje, na bankomatima i za plaćanje robe i usluga na mestima gde je istaknut znak DinaCard.

Tehnički pregledi i registracija vozila Sunce nudi mogućnost registracije vozila na max 6 rata sa 0% kamate. Sa DinaCard kreditnom karticom Poštanske štedionice registrujte vozilo do 6 rata, bez kamate.

Samo Dinacard karticom poštanske štedionice Plaćajte registraciju vozila na rate uz 0% kamate

Ukupni iznos je moguće podeliti od 1 do 6 rata. Plaćanje se odvija mesečno u jednakim ratama. Broj rata korisnik odredjuje prilikom samog plaćanja registracije. Prva rata dospeva na naplatu za 30 dana.

Pravo na pogodnost plaćanja na rate DinaCard kreditnom karticom Poštanske štedionice može ostvariti svaki korisnik dinarskog tekućeg računa u Banci Poštanska štedionica. Dakle, svaki korisnik koji je u radnom odnosu na neodredjeno vreme ili je korisnik prava penzijsko-invalidskog osiguranja (penzioner)

Produženje registracije vozila bez odlaska u MUP omogućava da na prvom mestu uštedite Vaše vreme, a uz veoma pristupačne cene. Naravno,  uz mogućnost plaćanja na rate uz 0% kamate u registracija vozila Sunce dobićete ono što je svakom vozaču najvažnije – poverenje.

Brzo, tačno, efikasno, je ono što je Vama i Vašem vozilu potrebno. To ćete svakako pronaći u tehničkom pregledu i registracija vozila Sunce. Tehnički pregled i registracija vozila Sunce se nalaze na dve lokacije u Beogradu, na Novom Beogradu i Zemunu.

Posetite nas i uverite se u kvalitet koji nudimo!

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").