Agencija za registraciju vozila Sunce

Registracija vozila Sunce

Agencija za registraciju vozila Sunce nalazi se u Beogradu na dve lokacije, u Zemunu i na Novom Beogradu. U agenciji Sunce možete registrovati Vaše vozilo po najpovoljnijim cenama, bez ikakvih skrivenih troškova. Sunce agencija za registraciju postoji već 15 godina. Sama činjenica da toliko godina posluju i da su im poverenje ukazale najveće domaće i svetske kompanije govori dovoljno o njenom kvalitetu.
Agencija za registraciju vozila Sunce je vaš najsigurniji izbor. Registracija vozila Sunce poseduje 4 linije za tehnički pregled; po 2 linije na dve lokacije koje su u skladu sa najnovijim evropskim pravilima. Bez velikih gužvi, dugog čekanja, vrlo brzo možete da završite sve na jednom mestu.

Sunce – registracija vozila

Izmedju ostalog, Tehnički pregledi i registracija Sunce fizičkim i pravnim licima nudi i osiguranja od auto odgovornosti i tehničkog pregleda, a pruža Vam i sledeće usluge:
Prvo, Registracija vozila čekovima
Drugo, Registracija Intesa kreditnim karticama
Treće, Registracija administrativnim zabranama
Četvrt
o, Registracija platnim karticama
Peto, plaćanje u ugovorenom šalteru Pošte (Agencija Sunce poseduje i uplatno-isplatni šalter pošte gde je moguće uplatiti sve takse na licu mesta, kao i sve druge račune što Vam dosta olakšava samu proceduru i svakako štedi vreme.)
Šesto, Izdavanje registracionih nalepnica za samo 10 minuta ( Agencija Sunce je od MUP-a republike Srbije dobila ovlašćenje za izdavanje registracionih nalepnica tj. za produženje registracije vozila na tehničkom pregledu, tako da možete produžiti registraciju na Vašem vozilu za 10 minuta.)
Sedmo, Za pravna lica omogućavaju kompletno vođenje voznog parka kao i odnošenje i donošenje dokumentacije u kratkom vremenskom roku.

Registracija vozila – agencija Sunce

Da zaključimo, kao rezultat Registraciji Sunce mnogi su ukazali svoje poverenje i nisu pogrešili. Zato, uradite to i Vi. Iznad svega, što je najvažnije sa Agencijom Sunce sve obaveze oko Vašeg vozila postaju znatno olakšane.
Očekujemo vas na 2 lokacije u Beogradu:
Registracija vozila Sunce Zemun, Oračka 59,
Telefon/Fax: 011/ 37 39 555, 011/ 31 69 721, Mobilni: 062/ 349 349

Registracija vozila Sunce Novi Beograd, Surčinska 109
Telefon/Fax: 011/ 655 40 25, 011/ 655 40 27, Mobilni: 062/ 291 291

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").