PRODUŽENJE REGISTRACIJE BEZ ODLASKA U MUP

registracija bez odlaska u mup

Registracija bez odlaska u MUP. Pre par godina se uvela mogućnost da produžite registraciju Vašeg vozila bez odlaska u MUP, što je velika olakšica za sve vozače. Na ovlašćenom tehničkom pregledu Sunce možete sve završiti bez većeg opterećenja. Za sve vozače opcija produženja registracije bez odlaska u MUP mnogo znači. Produženje registracije vozila bez odlaska u MUP je postalo moguće za sva fizička vozila krajem godine. Već naredne godine su i pravna lica mogla da produže registraciju vozila bez odlaska u MUP. Kao potvrdu da je vozilo uspešno registrovano u registar vozila se izdaje registraciona nalepnica. Za sad je nemoguće dobiti registracionu nalepnicu i upisati vozilo u jedinstveni registar prilikom prve registracije.

REGISTRACIJA BEZ ODLASKA U MUP

Da bi vozilo dobilo registracionu nalepnicu na tehničkom pregledu ovlašćenom za izdavanje registracionih nalepnica, sledeći uslovi moraju biti ispunjeni:
mora imati elektronsku saobraćajnu dozvolu,
produženje registracije se može obaviti u roku od 30 dana od dana isteka registracije
mora se utvrditi tehnička ispravnost vozila bilo gde na teritoriji Republike Srbije, ili na samom tehničkom pregledu koji ima ovlašćenje od strane MUP-a da vrši produženje registracije vozila,
mora imati polisu osiguranja od autoodgovornosti za period važenja registracione nalepnice
vlasnik vozila mora da ima izmerene sve prethodne troškove za izdavanje registracione nalepnice

Produženje registracije vozila bez odlaska u MUP obavite na pravom mestu u registraciji vozila Sunce koje Vam garantuje da će sve proći u najboljem redu bez ikakvih dodatnih komplikacija.

REGISTRACIJA VOZILA SUNCE

U Agenciji za registraciju vozila Sunce, možete obaviti produženje registracije vozila bez odlaska u MUP izuzetno lako i veoma brzo.
Bez mnogo čekanja, u registraciji vozila Sunce možete obezbediti svom vozilu sve što je potrebno. Uz poštovanje sih zakonskih propisa vašem vozilu će biti obezbeđeno sve na vrhunskom nivou.
Produženje registracije vozila bez odlaska u MUP omogućava da na prvom mestu uštedite Vaše vreme, a uz veoma pristupačne cene u registracija vozila Sunce dobićete ono što je svakom vozaču najvažnije – poverenje.
Brzo, tačno, efikasno, je ono što je Vama i Vašem vozilu potrebno, a to možete naći u tehničkom pregledu i registracija vozila Sunce. Tehnički pregled i registracija vozila Sunce se nalaze na dve lokacije u Beogradu, na Novom Beogradu i Zemunu

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").