CENA REGISTRACIJE VOZILA 2020

cena tehnickog pregleda

Vlasnike motornih vozila svake godine očekuje obavezna registracija vozila. Kolika je cena registracije vozila 2020. godine najbolje može da se izračuna uz pomoć kalkulatora registracije vozila. Na taj način ćete i sami saznati sa kolikim troškovima treba da se susretnete tj. kolika će Vam biti cena registracije vozila.

Najbolji način da utvrdite kolika je tačna cena registracije vozila 2020. jeste da koristite kalkulator registracije vozila.

Cena registracije vozila se razlikuje u zavisnosti od zapremine motora – kubikaže motora.

Cena registracije vozila još zavisi i od mnogobrojnih troškova, određenih taksi i poreza.
Pored svih ovih troškova imate obavezu da uplatite i polisu osiguranja. Sa povećanjem kubikaže vozila menja se i cena registracije vozila.

Povoljna cena registracije vozila 2020

Za određivanje cene vozila potrebni su vam neki od sledećih podataka kako bi došli do konačne cene registracije vozila:
– Ime i prezime,
– Adresa i opština,
– Vrsta vozila,
Nosivost vozila,
– Snaga, zapremina i tip motora
– Benzin ili dizel
– Zeleni karton
– Da li su potrebne nove tablice,
– Da li je potrebna nova dozvola
– Osiguranje
– Broj polise….

Sve ove informacije je neophodno imati kako bi mogli tačno da izračunate cenu registracije za vozilo i izvršite Vašu zakonsku obavezu, stoga ne oklevajte kontaktirajte najbolje za registraciju vozila – tehnički pregled i registracija vozila Sunce.

U našoj državi vrlo često dolazi do nekih izmena u zakonu, a samim tim i do cene registracije vozila. Zbog toga bi trebalo uvek da izaberete mesto gde ćete dobiti prave i tačne informacije za Vaše vozilo.

Tehnički pregled i registracija vozila Sunce i njeni zaposleni su uvek na raspolaganju da Vas pravovremeno i tačno informišu oko cene registracije vozila, uz to i da Vam pomognu da budete sigurni da ste izabrali najtačnije i najpovoljnije za Vaše vozilo.

U registraciji vozila Sunce možete najpovoljnije i najbrže uraditi registraciju Vašeg vozila uz najpovoljniju cenu registracije vozila.

Brzo, tačno, efikasno, je ono što je Vama i Vašem vozilu potrebno, a to možete naći u tehničkom pregledu i registracija vozila Sunce. Tehnički pregled i registracija vozila Sunce se nalaze na dve lokacije u Beogradu, na Novom Beogradu i Zemunu

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").