Tehnički pregled i registracija vozila Sunce

tehnički Pregled i registracija vozila Sunce

Tehnički i registracija vozila. Svaki vozač zna da je registracija obavezan proces kroz koje svako vozilo mora da prođe jednom godišnje. Registracija vozila je po zakonu obaveza svakog vlasnika vozila. Uz to, bitan je i tehnički pregled Vašeg vozila, bez kog je nemoguće izvršiti uspešnu i kvalitetnu registraciju. Da bi uradili registraciju vozila neophodno je da vaše vozilo prođe tehnički pregled.

Za mnoge ljude u našoj zemlji ove dve stavke, istovremeno, predstavljaju veliki trošak. Tehnički pregled i registracija vozila na jednom mestu je ogromna olakšica i rešenje za brzu registraciju vozila. S obzirom na to da su registracija i tehnički povezani i da se moraju uraditi manje više istovremeno, (tehnički pregled se može izvršiti do 30 dana pre podnošenja zahteva za registraciju) tehnički i registracija na jednom mestu će u mnogome ubrzati sam proces registracije vozila.

Registracija vozila

Kada dođe vreme da se registracija obavi, vozači uglavnom traže najpovoljnije agencije za registraciju vozila i tehnički pregled. Kako bi osetili što manji finansijski udar posetite agenciju Sunce.

Agencija Sunce već 15 godina pruža usluge tehničkog pregleda i registracije vozila. Veliki broj naših korisnika govore najbolje o nama. Naši zaposleni se svakog trenutka trude da što pre, bez velikih gužvi, sigurno, brzo i efikasno obavite sve što je potrebno. Tehnički pregled, uz registraciju vozila u agenciji Sunce obavlja se na 5 linija za tehnički pregled u skladu sa najnovijim evropskim pravilima.

Posetite agenciju Sunce i obavite registraciju vozila u što kraćem roku i po povoljnim uslovima, a možete nas pronaći na 2 lokacije u Beogradu, na Novom Beogradu i Zemunu.

Moto tehničkog pregleda Sunce i registracije vozila je: BRZO, TAČNO I KOREKTNO.

Uverite se i sami u to tako što ćete postati još jedan od bezbroj zadovoljnih klijenata!

Dobrodošli na sajt tehnički pregled i registracija vozila Sunce – najbrži i najsigurniji način za registraciju vozila u Beogradu

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").