ČIST AUTOMOBIL PRILIKOM TEHNIČKOG PREGLEDA

Cist automobil za tehnicki - agencija sunce

Čist automobil prilikom tehničkog pregleda – Zašto je važno da imate cist automobil za tehnicki pregled?

Po novom zakonu o tehničkom pregledu vozila koji je stupio na snagu 5. jula 2018. godine pooštrena je i sad je dosta rigoroznija kontrola ispravnosti vozila.

Jedna od vrlo bitnih stavki je da imate cist automobil za tehnicki pregled.

Od sada se automobil više neće pregledati samo površno tj na tzv. „prvi pogled“. Svaki automobil će po dolasku u servis biti detaljno pregledan i fotografisan nekoliko puta.

Nečisto vozilo neće moći da prođe tehnički pregled. Na tehničkom pregledu biće obavezni da vam tokom pregleda naprave set fotografija koje će ujedno biti i dokaz čistoće automobila. Na taj način, kontrolor na tehničkom pregledu, ima mogućnost da utvrdi nedostatke. Ukoliko se utvrdi neka nepravilnost, tehnički pregled nećete moći da uradite.

Može da se desi da budete vraćeni sa tehničkog pregleda ukoliko nemate čist automobil.

Recimo, ako ste odmah posle vožnje po blatu došli na tehnički pregled, čak i ako je auto manje prljav, nećete moći da ga uradite, jer prljavština sakriva nedostatke na limariji. Takođe, donji postroj će biti pregledan detaljnije nego do sada pa se preporučuje da auto detaljno operete pre tehničkog pregleda.

Preporučuje se da i trap vozila bude čist jer se proveravaju krajevi spona. Prljavo vozilo neće proći proveru ispravnosti. Na vozilu sve mora da funkcioniše počevši od brisača pa do kočionog sistema, svetlosne grupe i ostale opreme.

Čisto vozilo je preduslov za tehnički pregled.

Tehnički pregledi Sunce Beograd poseduje 4 linije za tehnički pregled u skladu sa najnovijim evropskim pravilima. Poverite svoj automobil najboljima.

Za tehnički pregled i registraciju vozila posetite najbolje tehnički pregled i registracija vozila u Beogradu – Sunce

Tehnički pregledi i registracija vozila Sunce Beograd, agencija za registraciju vozila i tehnički pregled u Beogradu posluje na 2 lokacije:

Registracija vozila i tehnički pregled Zemun – tehnički pregled i registracija vozila Sunce 011/3739-555

Registracija vozila i tehnički pregled Novi Beograd – tehnički pregled i registracija vozila Sunce 011/655-4025

Dovedite vaše vozilo na provereno sigurno mesto za tehnički pregled i registraciju vozila u BeograduSunce tehnički pregledi i registracija vozila

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").