REGISTRACIJA VOZILA I TEHNIČKI PREGLED NA DVE LOKACIJE

Registracija vozila i tehnicki pregled Sunce

Registracija vozila i tehnički pregled Sunce je mesto gde možete da uradite sve što je nužno za Vaše vozilo. I da pri tom budete 100% sigurni da ste napravili pravi izbor i da ćete dobiti garantovan kvalitet. Svaki vozač je u zakonskoj obavezi da izvrši registraciju vozila.

Registraciju vozila u agenciji Sunce možete obaviti na dve različite lokacije u Beogradu. U Zemunu, u ulici Oračka 59, kao i na Novom Beogradu, u ulici Surčinska 109.

Pored registracije, u registraciji vozila i tehničkom pregledu Sunce Vam pružamo (kako pravnim, tako i fizičkim licima) i mnoge druge usluge. U tehničkom pregledu Sunce, Vama je zagarantovana pomoć na putu. U slučaju nekog kvara ili nezgode, registracija vozila Sunce Vam je na raspolaganju sa pomoćnim uslugama kao i sa bilo kakvim savetima za bilo koji problem koji možda imate dok ste na putu.

Uz to, registracija vozila i tehnički pregled Sunce Vam pruža osiguranje putnika kao i putno osiguranje. Sa ovim možete da budete maksimalno sigurni da ćete biti 100% osigurani od bilo kakve moguće nezgode.

Kasko osiguranje

U tehničkom pregledu i registraciji vozila Sunce takođe možete da zaključite Vaše KASKO osiguranje za Vaše vozilo da bi ste mogli da vozite mirno i bez ikakve brige.

Tehnički pregled Sunce ima ukupno 5 linija tehničkih pregleda, čime je vreme čekanja minimalno. Što upravo znači da su gužve praktično nepostojeće.

Kao nešto što je obavezno za svakog građana, registracija vozila je veoma bitan proces koji se ne može obaviti bilo gde. U registraciji vozila i tehničkom pregledu Sunce u Beogradu Vam je ovaj proces maksimalno olakšan.

Na lokacijama u Zemunu i na Novom Beogradu, registracija vozila se može obaviti sa lakoćom.

Dođite i sami se uverite zašto je tehnički pregled i registracija vozila Sunce najbolje mesto za Vas i Vaše vozilo.

Pozovite nas, očekujemo vas! Registracija vozila i tehnički pregled Sunce na dve lokacije u Beogradu, Zemun i Novi Beograd – najbrži i najsigurniji način za registraciju vozila i tehnički pregled u Beogradu

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").