REGISTRACIJA VOZILA I TEHNIČKI PREGLED U BEOGRADU

Registracija vozila Beograd - Sunce agencija

Glavni prioritet tehničkih pregleda i registracija vozila Sunce je upravo registracija vozila Beograd. Takodje, osiguranje vozila, vršenje tehničkih pregleda za putnička i teretna motorna vozila, motocikle, radne i poljoprivredne mašine, prikolice i sl.

Registracija vozila je zakonska obaveza svakog vozača. Vlasnik vozila jednom godišnje mora da registruje svoje vozilo. Registracija vozila Beograd podrazumeva i vršenje tehničkog pregleda na jednom od ovlašćenih mesta. Uz odgovarajuću dokumentaciju koju je potrebno sakupiti, registracija vozila se obavlja u MUP-u.

Registracija vozila i tehnički pregled Sunce je mesto gde možete da uradite sve što je potrebno za Vaše vozilo. I da budete sigurni da će sve biti urađeno onako kako treba; od tehničkog pregleda vozila do registracije vozila Beograd.

Da biste izbegli predugo čekanje, gužve i odlaske u MUP, dovoljno je da samo posetite agenciju za registraciju vozila i tehnički pregled Sunce i oni će uraditi sve umesto Vas. Registracija vozila i tehnički pregled Sunce imaju 5 linija tehničkih pregleda. Na taj način mogu da prime više vozila istovremeno i da se time izbegne čekanje i stvaranje gužve.

Registracija vozila i tehnički pregled

Registracija vozila i tehnički pregled Sunce već punih 16 godina obavlja svoj posao najbolje. Najveći dokaz tome je i činjenica da su stekli veliki broj klijenata i komitenata koji su im ukazali poverenje.

Pored registracije vozila i tehničkog pregleda Sunce, kao i osiguranja od auto odgovornosti tu su i ostale usluge koje oni pružaju kako pravnim tako i fizičkim licima:

  • Odjava i plaćanje poreza na prenos vlasništva na celoj teritoriji Srbije
  • Pomoć na putu
  • Zaključenje KASKO osiguranja
  • Izdavanje zelenog kartona
  • Osiguranje stakla
  • Osiguranje putnika
  • Putno osiguranje
  • Izdavanje registracionih nalepnica za vase vozilo za samo 10 minuta

    Registracije vozila i tehnički pregled Sunce Vam nudi još jednu olakšicu prilikom registracije Vašeg vozila, jer kod njih funkcioniše i šalter POŠTE i PaySpot platne institucije gde se pored svih taksi za registraciju vozila, mogu vršiti i uplate ostalih računa.

Prilikom registracije vozila postoji mogućnost plaćanja fizičkim licima – na više mesečnih rata čekovima građana, svim platnim karticama kao i putem administrativne zabrane.

Da li tražite najbolje i najsigurnije mesto u Beogradu da registrujete Vaše vozilo?

U tom slučaju, mnogo je razloga da izaberete najbolje i da Vaše vozilo prepustite najboljima u svom poslu, registraciji vozila i tehničkog pregleda Sunce Beograd.

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").