Registracija vozila na rate

Registracija vozila na rate

Registracija vozila podrazumeva da svi vlasnici automobila moraju da registruju svoje automobile ako žele da učestvuju u saobraćaju. Plaćanje registracije vozila na rate je moguće uraditi u Tehničkom pregledu i registraciji vozila Sunce. Obavlja se tako što se registarske oznake i podaci o vozilu, kao i o vlasniku upišu u evidenciju o registrovanim vozilima.

Registracija vozila se obavlja u Ministarstvu unutrašnjih poslova na čijoj teritoriji vlasnik vozila ima prebivalište. Zahtev za registraciju vozila ili za produženje registracije vozila podnosi vlasnik vozila. Obavlja se jednom godišnje.

Registracija vozila na više mesečnih rata

Tehnički pregledi i registracija vozila Sunce nudi više mogućnosti plaćanja registracije vozila fizičkim licima:

1) na više mesečnih rata čekovima građana
Tehnički pregledi i registracija vozila Sunce odobrava da se kompletan iznos registracije vozila može platiti čekovima građana na najviše 6 mesečnih rata.
Svojim klijentima koji se odluče za ovaj vid plaćanja pružaju sledeće pogodnosti:

  • Plaćanje registracije čekovima je BESKAMATNO.
  • Prilikom plaćanja registracije čekovima sve završavate u tehnički pregledi i registracija vozila Sunce, bez odlaska u banku.
  • Čekovi kojima se odlučite da platite ne moraju biti Vaši, vlasnik vozila i vlasnik čeka ne mora da budu isto lice.

2) svim platnim karticama
Troškove registracije vozila možete platiti kreditnim i debitnim karticama i to: VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA CARD, AMERICAN EXPRESS.
Vaš iznos registracije vozila možete platiti kreditnim karticama BANCA INTESA (Amex, Visa, Mastercard) do 6 mesečnih rata BEZ KAMATE i bez limita u iznosu.

3) putem administrativne zabrane
Ovakvu mogućnost imaju svi oni koji su u stalnom radnom odnosu bez obzira na strukturu firme u kojoj rade. Ako ste zaposleni u preduzetničkoj radnji, privatnom, društvenom ili državnom preduzeću u Tehničkom pregledu i registraciji vozila Sunce možete registrovati vozilo administrativnom
zabranom do 12 mesečnih rata.

Registracija vozila administrativnom zabranom

Kontaktirajte Tehnički pregledi i registracija vozila Sunce i oni će Vam na e-mail poslati administrativnu zabranu. Popunjava je i overava Vaše preduzeće. Potpisujete menicu i formular i ostavljate dokumenta za registraciju vozila.

Procedura registracije vozila administrativnom zabranom traje od 30 do 60 minuta tako da najkasnije za sat vremena dolazite da preuzmete kompletno završenu registraciju vozila. (registracionu nalepnicu ili tablice i saobraćajnu dozvolu ako se vozilo registruje u MUP-u)

Putem administrativne zabrane registraciju vozila mogu uraditi i svi penzioneri bez obzira na godine starosti. Potrebno je samo da dodjete do Tehničkog pregleda i registracija vozila Sunce gde ćete preuzeti formular administrativne zabrane. Formular nosite u Vaš PIO fond da vam ga popune i overe.

Posetite Tehnički pregledi i registracija vozila Sunce i registrujte vozilo na rate bez kamate!

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").