REGISTRACIJA VOZILA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE

Registracija vozila putem administrativne zabrane

Registracija vozila putem administrativne zabrane. Kada dođe vreme za registraciju vozila mnogima je to dodatno opterećenje za budžet. Taj korak dosta ljudi dodatno finansijski optereti. Registracija vozila Sunce je, kao i uvek, mislila na Vas. Pored toga što je omogućila svojim klijentima plaćanje na više mesečnih rata, pružila Vam je i mogućnost registracije vozila putem administrativne zabrane.

Na tehničkim pregledima Sunce troškove registracije vozila možete platiti administrativnom zabranom. To je dosta olakšavajuća okolnost za Vas i Vaše mesečne troškove.

Mogućnost za plaćanje registracije vozila putem administrativne zabrane imaju:
-svi stalno zaposleni bez obzira na strukturu firme u kojoj obavljaju svoj posao (zaposleni u preduzetničkoj radnji, privatnom, društvenom ili državnom preduzeću možete registrovati vozilo administrativnom zabranom do 12 mesečnih rata)
-svi penzioneri (bez obzira na godine starosti)

Registracija vozila Sunce se potrudila da sam proces pribavljanja dokumentacije za registraciju vozila putem administrativne zabrane ne bude komplikovan, i da bude veoma brz.


Procedura registracije preko administrativne zabrane za zaposlene je sledeća:

-Prvo kontaktirajte registraciju vozila Sunce i oni će vam nakon toga poslati poslati na Vaš e-mail administrativnu zabranu koju je potrebno da vam popuni i overi Vaša firma (dobićete i primer ispravno popunjene administrativne zabrane, kako bi imali primer i olakšali sebi proces popunjavanja). Nakon toga sa popunjenom i overenom administrativnom zabranom, koja mora biti u dva primerka, dolazite u Registraciju vozila Sunce. Tu potpisujete menicu i formular i ostavljate dokumenta za registraciju vozila.

Procedura registracije vozila administrativnom zabranom završava se relativno brzo, od 30 do 60 minuta. Najkasnije za sat vremena Vi možete da preuzmete kompletno završenu registraciju. (registracionu nalepnicu ili tablice i saobraćajnu ako se vozilo registruje u MUP– u)

Procedura registracija vozila putem administrativne zabrane za naše drage penzionere je sledeća:
-Potrebno je da posetite Registraciju vozila Sunce, gde će vam ljubazno osoblje dati formular koji je potrebno da popunite. S obzirom da je administrativna zabrana za penzionere overena pečatom, ne postoji mogućnost da vam istu pošaljemo mailom. Sa formularom je potrebno otići u Vaš PIO fond jer je potrebno da vam ga oni popune i overe. Dalja procedura registracija vozila putem administrativne zabrane za penzionere ista je kao i za zaposlena lica.

Posetite registraciju vozila Sunce i iskoristite benefite koje su spremili samo zbog vas, i registrujte vaše vozilo putem administrativne zabrane

Podeli članak

Obaveštavamo Vas

da od 22.05.2023 počinje sa radom naš novi objekat u ulici Bulevar Nikole Tesle 3, Zemun (zgrada hotela "Jugoslavija").